Kreativt i Kullabygden (KiK) är ett nätverk för små, lokala & kreativa företag i Kullabygden. Vår tanke med KiK är att små företag skall kunna ansluta sig till nätverket för att marknadsföra sig tillsammans med andra - genom hemsida, blogg, facebook & publika evenemang. Att den lilla företagaren på så vis får chans att träffa likasinnade & hämta idéer & inspiration från varandra. Just nu drivs KiK av Åsa från Heidenmark Design och Ulrika från Simsalabim Höganäs, tillsammans med medlemmarna förstås. Välkommen att kontakta oss!







9 december 2011

Glöggmys & Fokus2012

En intensiv period ligger bakom de flesta av medlemsföretagen i vårt nätverk och därför har vår blogg fått vänta. Sedan senaste inlägget har vi haft två frukostmöten och igår träffades vi på DesignStationen, till temat "Fokus2012". Som vi kombinerade med lite glöggmys och julbord!

Åsa Rosén & Anna-Karin Falk
från Market Navigators

Eftermiddagen inleddes av Åsa Rosén från Market Navigators - ett lokalt företag som arbetar med marknadsföring och strategier för företag i hela Sverige. Stort och hjärtligt tack till dig Åsa från oss allihop! Vi lyssnade till en proffsig och lärorik presentation och fick även en del extra tips, eftersom Åsa stannade kvar under resten av eftermiddagen också. Verkligen uppskattat!

Mellan små pauser för glögg- och pepparkaksintag, presenterade varje företag sitt "fokus2012". På plats denna dag fanns Milla från Braininvestment, Pia från Trädgårds Apoteket, Barbro från Hälsosteget i Kullabygd, Isabella från Isa Ursing Design, Åsa från Heidenmark Design och undertecknad från Simsalabim.

Fokus2012 på DesignStationen

En kort presentation från varje företagare, med sammanfattning av året som gått, ledde in på fokus för 2012. En mycket spännande och intressant eftermiddag, full av energi och erfarenhet!

Härlig vy från hamnen i Höganäs
(morgonbild...)
Till sist släppte vi alla tankar på marknadsföring, försäljningsmål, samarbetsidéer och resultat, för att bege oss till Restaurang Bryggan i hamnen i Höganäs. Mums, vilken smarrig middag vi åt! Tusen tack för bra service också!

Juliga KiK-hälsningar från
Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar