Kreativt i Kullabygden (KiK) är ett nätverk för små, lokala & kreativa företag i Kullabygden. Vår tanke med KiK är att små företag skall kunna ansluta sig till nätverket för att marknadsföra sig tillsammans med andra - genom hemsida, blogg, facebook & publika evenemang. Att den lilla företagaren på så vis får chans att träffa likasinnade & hämta idéer & inspiration från varandra. Just nu drivs KiK av Åsa från Heidenmark Design och Ulrika från Simsalabim Höganäs, tillsammans med medlemmarna förstås. Välkommen att kontakta oss!







13 september 2011

Lyckat evenemang

Så var det redan över. Vårt evenemang "Kreativt i Kullabygden" alltså. Två härliga sensommardagar blev det, med undantag för en rejäl regn- och åskskur i söndags förmiddag förstås...

Börjar med att rikta tre varma tack till...

...våra härliga utställare! Så fint det blev i stallet och betongverkstaden! Förstår att hästarna på gården trivs, för vi ville nästan flytta in.


Alla utställare

...stort tack även till "hela familjen på gården" för att vi fick förvandla er lantliga miljö under en helg!

...och tack till alla besökare!

Skriver inte så mycket mer den här gången, förutom att vi hade ca 300 besökare, utan presenterar några "före" och "under" evenemangsbilder istället.

Förberedelser på gården...

...i stallet och betongverkstaden

Sedan var det bara att vänta på besökarna...

Bilder från lördagen 10/9...

...och från söndagen 11/9
Och så avslutar vi med ett tips om veckans Stadshuslunch i Höganäs, nu på fredag den 16 september. Ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter och samtidigt få koll på vad som händer här i Kullabygden. Du anmäler dig via kommunens hemsida.

Hälsar
Ulrika / KiK



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar