Kreativt i Kullabygden (KiK) är ett nätverk för små, lokala & kreativa företag i Kullabygden. Vår tanke med KiK är att små företag skall kunna ansluta sig till nätverket för att marknadsföra sig tillsammans med andra - genom hemsida, blogg, facebook & publika evenemang. Att den lilla företagaren på så vis får chans att träffa likasinnade & hämta idéer & inspiration från varandra. Just nu drivs KiK av Åsa från Heidenmark Design och Ulrika från Simsalabim Höganäs, tillsammans med medlemmarna förstås. Välkommen att kontakta oss!







2 september 2011

Evenemangsdags!

Vi har inte försvunnit ifrån bloggen... vi har bara haft mycket att göra! Med möten. Med nätverkande. Med planerande. Inför vårt nästa evenemang "Kreativt i Kullabygden". För om en vecka är det äntligen dags igen!


Imorse träffade vi nästan alla utställare, hemma hos Pia & Skaparglädje. En liten rundtur för att kika på utställarplatserna & sen fika med presentation av åtta företagare. Spännande! Några medlemmar från vårt nätverk; Charlottes Butik, Isa Ursing Design & Lilla Kakelfabriken.

Och så "nytillskotten" Camillas Catering, Trädgårds Apoteket & Till Bords. Jätteroligt att ni vill vara med oss!

Att solen dessutom strålade på oss, gjorde mig extra glad såklart. Håller en tumme eller två inför nästa helg & ska fundera på en soldans också!

Blev du nyfiken på att veta mer om alla utställare? Kika då in på vår hemsida, under fliken Evenemang!

Önskar dig en trevlig & solig helg!
Ulrika & KiK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar