Kreativt i Kullabygden (KiK) är ett nätverk för små, lokala & kreativa företag i Kullabygden. Vår tanke med KiK är att små företag skall kunna ansluta sig till nätverket för att marknadsföra sig tillsammans med andra - genom hemsida, blogg, facebook & publika evenemang. Att den lilla företagaren på så vis får chans att träffa likasinnade & hämta idéer & inspiration från varandra. Just nu drivs KiK av Åsa från Heidenmark Design och Ulrika från Simsalabim Höganäs, tillsammans med medlemmarna förstås. Välkommen att kontakta oss!







23 juni 2011

Midsommarfirande i Charlottes Butik

Midsommarmingel i
Charlottes butik
Igår kväll samlades några företagare från vårt nätverk i Charlottes Butik. Charmig, lantlig och ljus miljö!

Charlotte säljer vackra, gamla möbler, söta kuddar, fräcka tofflor och färgglada styltor.


Tofflor i läcker grön kulör
(Charlottes Butik)
 Charlotte hade dukat fram små läckerheter inne i butiken och runt bordet samtalades det om allt från försäkringar och möteslokaler, till evenemang och semesterplaner. Ett mycket trevligt sätt att träffas på och samtidigt få en chans att ta del av Charlottes verksamhet.


Söta kuddar i
Charlottes butik
Vi i KiK vill rikta ett hjärtligt TACK för ett härligt initiativ! Kika gärna in på Charlottes hemsida.

Vi planerar vidare inför höstens evenemang Höst i Kullabygden. Du som är intresserad av att delta / ställa ut, hör av dig snarast! 

Vi har bokat in en föreläsning kring sociala medier till nästa frukostmöte - det ser vi fram emot!

Samtidigt konstaterar vi att vårt nätverk är givande på många sätt och en hel del nya samarbeten är i full gång. Byggprojekt där Heidenmark Design tagit hjälp av både Liljeborgs Snickeri och Kakel & Byggservice i Viken. Roligt!

Slutligen ett utflyktstips: Hästens Dag på Krapperup söndagen den 26 juni. Då finns några av oss på plats...Skaparglädje, Anna Palmgren, Simsalabim m.fl...

En riktigt härlig Midsommarhelg önskar vi er!
Vid datorn denna dag/Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar