Kreativt i Kullabygden (KiK) är ett nätverk för små, lokala & kreativa företag i Kullabygden. Vår tanke med KiK är att små företag skall kunna ansluta sig till nätverket för att marknadsföra sig tillsammans med andra - genom hemsida, blogg, facebook & publika evenemang. Att den lilla företagaren på så vis får chans att träffa likasinnade & hämta idéer & inspiration från varandra. Just nu drivs KiK av Åsa från Heidenmark Design och Ulrika från Simsalabim Höganäs, tillsammans med medlemmarna förstås. Välkommen att kontakta oss!







29 april 2011

Kreativt möte

Imorse var det premiär för första frukostmötet i nätverket "Kreativt i Kullabygden". Elva företagare, kreatörer, inspiratörer & härliga personligheter delade erfarenheter & lyssnade på våra tankar kring nätverk.

Vi passade på att ta in allas synpunkter & tidigare erfarenheter genom en enkel enkät, för att på bästa sätt gå vidare i vårt nätverkande.

Att vi ska träffas igen är såklart givet! Och snart får det bli, för det känns verkligen som att vi alla kan få stor glädje av varandra.

Under veckan som kommer ska jag & Pia sammanställa enkätunderlaget & boka in ett nytt mötesdatum. Vi ska även färdigställa vår hemsida - så håll utkik! På hemsidan kommer vi att lägga ut "matnyttig" information såsom tips om företagsevenemang, händelser i Kullabygden & nya mötesdatum. Med mera...

Solen skiner, träden är vackrare än någonsin & fåglarna kvittrar - vi passar på att önska en härlig Valborgshelg!

 
Vid datorn denna dag
Ulrika /Simsalabim

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag ska göra en tur till Kullabygden på torsdag och håller på att leta efter mysiga inredningsbutiker. Jag har hittat några på nätet, men tänkte att ni kanske hade några tips på några som man inte får missa.
    Tack för hjälpen!

    SvaraRadera
  2. Hej! Så roligt att du hör av dig! Det finns många inredningsbutiker i Kullabygden, och här kommer ett axplock (som jag tror har öppet just torsdag):
    * Slottstallets Möbler http://www.slottstalletsmobler.se/ - fantastisk butik i lika fantastisk miljö
    * Ann på Macken http://www.annpamacken.se/ Nystartat, på väg mot Mölle, efter Krapperup (har själv inte varit där ännu)
    * Slottsboden på Krapperup http://www.slottsboden.se/about.htm Drivs av Maja Gullstrand
    * Magasin36 http://www.facebook.com/pages/Magasin-36/368767081415 Mer häftigt än mysigt, men väl värt ett besök
    * Kvalitet och Fynd http://kvalitetochfynd.jetshop.se/ Ligger bredvid Magasin36
    * Gula Huset i Viken http://www.gulahusetiviken.se/Start.html Har gamla möbler och saker, på ett charmigt sätt
    * Mariposa http://www.bildburken.se/mariposa.htm - en liten, nystartad butik på landet
    Om du gillar antikt, loppisar, kan du kika in a på http://loppisskattkammaren.blogspot.com/ Tipsar om bra ställen!

    Lycka till & ha en trevlig torsdag!
    Bästa hälsningar Ulrika

    PS. Har själv en inredningsbutik, men på torsdag har jag stängt pga. mässdeltagande (öppet fredag, lördag) www.simsalabimhoganas.se

    SvaraRadera
  3. Tack snälla! Det ska bli så skoj! Blev jättenyfiken på din butik också, så det blir nog en utflykt till Höganäs och Kullen snart igen.
    Ha en fin kväll

    Hälsningar Victoria

    SvaraRadera